Skip to content

Algemene Voorwaarden van Autorijschool Groenland

Disclaimer voor Autorijschool Groenland

De informatie verstrekt door Autorijschool Groenland op haar website, in advertenties, lesmateriaal of enige andere vorm van communicatie, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.

  1. Aansprakelijkheid 1.1 Hoewel wij ons inspannen om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen wij niet garanderen dat alle verstrekte informatie volledig, accuraat of actueel is. 1.2 Autorijschool Groenland is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of letsel voortkomend uit het gebruik van de verstrekte informatie of diensten.
  2. Lesmateriaal 2.1 Het lesmateriaal verstrekt door Autorijschool Groenland is bedoeld voor educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als juridisch, medisch of professioneel advies. 2.2 Autorijschool Groenland is niet aansprakelijk voor enig verkeerd begrip of gebruik van het lesmateriaal.
  3. Externe Links 3.1 Onze website kan links naar externe websites bevatten. Autorijschool Groenland heeft geen controle over de inhoud of beschikbaarheid van deze externe sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud of praktijken van deze sites.
  4. Aanpassingen 4.1 Autorijschool Groenland behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website, lesmaterialen en andere communicatie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. 4.2 Wij streven ernaar om de informatie zo accuraat mogelijk te houden, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie altijd up-to-date is.

Door het gebruik van onze diensten en het bezoeken van onze website, stemt u in met deze disclaimer. Voor specifieke vragen of juridisch advies, neem contact met ons op.

AUTORIJSCHOOL GROENLAND

Hoog slagingspercentage, schrijf je vandaag nog in!

Back To Top
Autorijschool Groenland