Skip to content

Rijlessen in een automaat

Ideaal als een handgeschakelde auto problemen oplevert of onmogelijk is. Soms komt het voor dat een leerling moeite heeft met het koppelen en schakelen in combinatie met het inzicht. In dat geval is de automaat een oplossing.

Auto’s met automaat zijn de toekomst

Auto’s met automaat zijn de toekomst. Kijk maar naar alle hybride en elektrische auto’s, deze zijn allemaal voorzien van een automatische versnellingsbak. Wij hebben een OPEL KARL beschikbaar met een automatische transmissie. Het is een groot misverstand dat rijden in een automaat langzaam gaat en saai is. Het tegendeel is waar: het gaat vlot en soepel! Je hebt veel meer tijd om je bezig te houden met het verkeer en dat komt je rijstijl ten goede.

Let op! Het is wel zo dat als je examen doet in een automaat, je een rijbewijs krijgt met een beperking voor de automaat, oftewel: je mag daarna alleen een automaat besturen en niet een schakel- auto. Besluit je daarna alsnog voor je schakelrijbewijs te gaan dan hoef je niet opnieuw theorie te doen. Je kunt je rijbewijs voor de automaat niet kwijtraken mocht je niet slagen voor het examen met de schakelauto.

Proefles aanvragen bij Autorijschool Groenland

Een proefles kan je eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier. Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Informatie aanvragen formulier:

AUTORIJSCHOOL GROENLAND

Hoog slagingspercentage, schrijf je vandaag nog in!

Back To Top
Autorijschool Groenland