Skip to content

Rijlessen B

Bij Autorijschool Groenland ben je aan het juiste adres. Het uitgangspunt van onze opleiding is een persoonlijke benadering. Omdat ieder mens uniek is geven wij rijles op maat. Je krijgt altijd de rijopleiding die bij je past. Er is bijvoorbeeld al veel verschil tussen de leerstijl van een theoretisch of praktisch opgeleid persoon. Zelfs de voorkeur voor wiskunde of taal maakt het verschil in het leren van autorijden. Doordat wij bij Autorijschool Groenland ons hierin verdiept hebben kun je er zeker van zijn dat je ná het behalen van je rijbewijs niet alleen kunt autorijden, maar vooral dat je jezelf ook zelfverzekerd en prettig zult voelen in het verkeer.

ONZE LESPAKKETTEN
Wij bieden verschillende pakketten aan, maar ook de lessen per les contant betalen behoort tot de mogelijkheden. Een pakket is niet verplicht.
Wij kunnen bij een proefles niet zeggen hoeveel lessen iemand exact nodig heeft. Dat hangt van verschillende factoren af maar één ding staat vast, je krijgt nooit meer lessen dan nodig is. Wij weten met onze lange ervaring wat er van de kandidaat verwacht wordt bij het CBR en andersom weten de examinatoren wat ze van ons kunnen verwachten. De lessen worden stapsgewijs opgebouwd volgens de RIS (rijopleiding in stappen) methode, je gaat nooit een eerste les achter het stuur zodat de hele familie mee kan kijken, de instructeur rijdt zelf naar een rustige plek om daar eerst de nodige uitleg te geven. En van daaruit start je dan met de les.

ONZE EXAMENLOCATIES
ALKMAAR en HAARLEM zijn onze examenlocaties, dus ook de lessen vinden plaats rond dat gebied. De lessen duren minimaal 90 minuten per les. Deze tijd hebben we nodig om een goed gestructureerd lesplan te behandelen. Ben je wat verder gevorderd nemen we ook route’s naar een andere plaats, bijvoorbeeld Amsterdam, Schiphol z.g.n. een passagier ophalen of wegbrengen. Leerlingen kunnen zich aanmelden uit de volgende plaatsen:
Haarlem, Velserbroek, Santpoort, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Velsen Noord, Uitgeest, Castricum.

Je houdt je vaste instructeur behoudens ziekten, dan proberen we de lessen bij een van de andere instructeurs te plaatsen.

Heb je een opmerking of nog vragen?
Één aanspreekpunt, 24 uur per dag bereikbaar per email en whatsapp, per telefoon van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. De e-mails zullen zo snel mogelijk beantwoordt worden.
Wij maken de afspraken met je door middel van de BOVAG lesovereenkomst. Voor meer informatie kun je ons mailen op info@keesgroenland.nl of bellen naar 0251-220608 of 06-28997078. Ook kun je natuurlijk onderstaand formulier invullen.

Informatie aanvragen formulier:

AUTORIJSCHOOL GROENLAND

Hoog slagingspercentage, schrijf je vandaag nog in!

Back To Top
Autorijschool Groenland