Skip to content

Rijschool machtigen

Op Mijn CBR kun je je zaken regelen met het CBR. Eenvoudig en snel. Je moet wel eerst inloggen met je eigen DigiD. Zorg voor voldoende beveiliging van je gegevens als je een openbare computer gebruikt. Ben je klaar? Vergeet dan niet uit te loggen.

Hoe werkt DigiD?

Je verlaat even Mijn CBR, en komt terecht op de website van DigiD. Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf weer terug bij Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?

Vraag je DigiD aan op digid.nl. Gebruik nooit een DigiD van een ander, ook niet van je ouders, kinderen, broer of zus. Kun je geen DigiD aanvragen? Machtig je rijschool dan via dit formulier (voor het reserveren van een praktijkexamen of toets voor de personenauto). Je kunt een aanvraagformulier voor een theorie-examen opvragen via de klantenservice.

Hoe kun je je rijschool machtigen

Alleen je rijschool kan voor jou je praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet je je rijschool toestemming geven. Je geeft toestemming door je rijschool te machtigen. Dat gaat zo:

  1. Ga na of je al een DigiD hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een code om je DigiD te activeren. Onthoud je inloggegevens goed.
  2. Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in.
  3. Na het invullen van ons rijschoolnummer  2900H1 op  www.mijn.cbr.nl kijk je of de naam van de rijschool op het scherm gelijk is aan  onze rijschoolnaam. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen.
  4. Er kunnen problemen ontstaan met inloggen met de brouwser google chroom . Gebruik dan een andere browser.
  5. Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.
  6. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.
AUTORIJSCHOOL GROENLAND

Hoog slagingspercentage, schrijf je vandaag nog in!

Back To Top
Autorijschool Groenland